Zákaznícky servis:

tel.: 605362272

mail.: objednavky@game-center.cz

Slevy

PRO ŠIPKAŘE

Kluby - Na nákup pro šípkarske kluby poskytujeme slevy až do výše 25%. Některé produkty jsou výjimkou, na produkty značky RedDragon umíme poskytnout slevu 10% a na elektronické terče Bull's neumíme zákazníkům poskytnout slevu. Vedoucí klubu a ještě jeden oprávněný uživatel může nakupovat se slevami. Klub musí minimálně objednat hrubě nad 2000 Kč a musí být jednoznačné, že objednávka není pro jednoho hráče. Slevu vypočítáme z normální ceny a klub platí náklady na dopravu. Prosíme Vás abyste každém případě při objednávce napsali do políčka poznámka: klubová zleva. Sleva se odečte při zpracování objednávky, proto objednávku nehradte kartou online.

Sleva se nedá kombinovat s žádnou jinou slevou!

Když máte více slev, můžete využít výhodnější slevu pro Váš klub.

Hráči - Každý registrovaný hráč má u nás nárok na slevu 10%. Na elektronické terče Bull's neumíme zákazníkům poskytnout slevu. V první objednávce prosíme abyste výraz "registrovaný hráč a název klubu" napsali do políčka poznámka. Sleva se odečte při zpracování objednávky, proto objednávku nehraďte bankovní kartou online.

Po první objednávce vám náš kolega vygeneruje kód slevového kuponu, který dostanete e-mailem. S tímto kuponem můžete zadávat další objednávky a systém vám automaticky odečte slevu z ceny produktů, takže za svoji objednávku můžete zaplatit taky online platební kartou.

 

KULEČNÍK A FOTBÁLEK

Kluby a hráči - Každý klub i hráč v kulečníku a ve stolním fotbale má u nás nárok na slevu 10%. Hráči si mohou využít tuto slevu na produkty v dané kategorii. Na kulečníkové a fotbalové stoly neumíme poskytnout slevu. Pokud si chcete objednat více než jeden stůl, požádejte o cenovou nabídku našeho kolegu.

 

PRO KUPUJÍCI VE VELKÉM MNOŽSTVÍ

U nás nakupuje více než sto hospod, šipkařské kluby, pokerové kluby, stolní-fotbalové kluby a majitelé barů. Snažíme se abyste dostali od nás tu nejlepší nabídku a vyhovět Vaším požadavkům. Slevy se mohou lišit od sebe a závisí od všeho jiného. Můžete od nás kupovat i méně cennější produkty (3 eur / kus), ale stohy minimum 100 kusů, a vysoce kvalitní produkty (300 eur) minimum 5 kusů musíte koupit a vyplatit najednou, abyste dostali nato slevu. Když máte takovou to požadavek, prosíme kontaktujte nás. (+420605362272, objednavky@game-center.cz)

Pokud chcete být prodejce u nás, nebo byste nakupovali ve velkém množství pro sebe, nebo pro sportovní klub, prosíme Vás abyste nebrali v úvahu ceny na webové stránce, protože my Vám vypracujeme zvlášť cenu, které liší se od maloobchodní ceny.

Obraťte sa na nás telefonicky nebo přes e-mail a rádi Vám vypracujeme individuální cenovou nabídku. (+420605362272, objednavky@game-center.cz)