Zákaznícky servis:

tel.: 605362272

mail.: objednavky@game-center.cz

Harrows Darts

Harrows Darts

Harrows Darts je přední a nejrozšířenější světová značka šipek.
Společnost byla založena v roce 1973 a začala obchodovat v malém obchodě se šipkami v Enfieldu v severním Londýně.
Dnes vyrábí ve své továrně v Hoddesdonu v Anglii a její více než 800 produktů je distribuováno do více než 100 zemí po celém světě.
Jejich vysoce kvalifikovaný tým má celoživotní zkušenosti s výrobou špičkových šipkových produktů navržených tak, aby uspokojily potřeby hráčů na celém světě, od začátečníků až po profesionály.
Společnost Harrows se zrodila z nárůstu popularity šipek, když se tento sport poprvé vysílal v televizi v 70. letech. Využitím tohoto trendu využili příležitosti v Anglii a připravili se na očekávanou expanzi do zámoří.

Darts Harrows

V roce 1980 se pustili do společné kampaně na rozvoj exportního prodeje. A vytvořili povědomí o značce Harrows a podpořili profesionální hráče, začali spolupracovat s rozvíjejícími se šípkarskými asociacemi a ligami po celém světě.
Sponzorováním turnajů mimo Spojené království si vybudovali povědomí v zemích, které dnes přerostly na významná a důležitá odbytiště produktů Harrows.

Eric Bristow, 5násobný mistr světa

V roce 1985 se spojili s Ericem Bristowem, 5-násobným mistrem světa a bezpochyby „jménem a tváří šipek“. Šlo o největší dohodu o podpoře hráče v té době a byla podepsána v živém televizním přenosu.
Součástí této významné dohody byla také ženská hráčka číslo 1 v té době a „první dáma šipek“, Maureen Flowers.
Tato dohoda přinesla „The Crafty Cockney“ skvělých 250 000 liber. Ukázalo se, že to byl klíčový moment, který přes noc dramaticky zvýšil profit firmy Harrows.
Současně v osmdesátých letech postupně vybudovali síť velkoobchodních distributorů po celém světě.
V roce 1987 vstoupili do nového fenoménu v tomto sportu, konkrétně do elektronických šipek. Šipky Soft si ve světě získaly takovou oblibu, že v mnoha zemích prakticky vyřadily tradiční verzi Steel šipek.
Začátkem 90. let trpěly šipky nedostatkem zájmu o tuto hru.

PDC

Harrows byl zakládajícím členem World Darts Council (WDC), což byla organizace vytvořená s cílem zvýšit popularitu šipek a přilákat zpět sponzory a televizi. Organizace se nakonec přejmenovala na Professional Darts Corporation (PDC) a dnes se její série turnajů těší velkému zájmu po celém světě.

Superbrands

Harrows má jedinečnou pozici ve světě šipek, jelikož jsou jedinou značkou, která si zachovává produkci v Anglii. V roce 2007 byly jejich úspěchy oceněny britskou organizací Superbrands, která je vybrala za lídra sportovních značek.

Dave Chisnall

DAVE CHISNALL

„Rozhodl jsem se podepsat smlouvu s Harrows, protože produkty, které prodávají, jsou výjimečné a byl jsem nadšen, že mám zcela novou řadu šipek a letek. Harrows je dobře fungující společnost, která existuje již dlouho, takže je skvělé, že mě podporují. "

Sisalové terče

Harrows sisalové terče


Steel šipky

Harrows steel šipky


Soft šipky

Harrows soft šipky

Násadky na šipky

 

Násadky na šipky Harrows

 


Letky na šipky

Letky na šipky Harrows

 


Hroty na šipky

Hroty na šipky

 


Pouzdra na šipky

Pouzdra na šipky Harrows

 


Příslušenství na šipky

Příslušenství na šipky Harrows